søndag den 17. januar 2010

Beslutninger kræver Viden

Mens dette skrives er det første info møde om BerryEn i gang i Syd Tyskland. Alle pladser blev udfyldt og det sidste tal jeg hørte var at omkring 300 personer var tilmeldt.

Er spænd på at høre hvordan det er gået. Hvad syndes folk og er der nogen som ønsker at komme ind i BerryEn. Det er sikket ikke alle og nogen skal lige tænke over det. Det er helt forståeligt Nogen tager en beslutning og andre gør ikke. Det er helt ok at vente for at se om firmaet er en døgnflue eller et af dem som udvikler sig i den rigtige retning.

Hvis det nu var dig der skulle tage en beslutning om at begynde i et nyt selvskab, så var du sikker også i tvivl. Hvis du er i tvivl så er viden nødvendig for at træffe en beslutning.

Viden kan man opsøge mange steder på nettet, men når der er tale om en verdensnyhed så ligger der ikke mange oplysninger om firmaet. En anden måde at få viden på er ved at opsøge personer som har mulighed for at skaffe oplysningerne du mangler. Den sidste mulighed er at deltage i møder rundt om i landet. Her tænker jeg især på det store Event i Holstebro den 24 jan 2010. Det er stedet hvor BerryEn skydes i gang i Danmark. Med der kommer helt sikkert flere møder i den kommende tid. Men hvis du går med tanker om at prøve noget nyt vil jeg helt klart anbefale dig at deltage i Holstebro (begrænset pladser).

Når du så har været til mødet kan du så selv vurdere om det er noget for dig nu eller senere eller om du simpelhen ikke tror på BerryEn. Hvad end du gør så er der ingen der har taget skade af viden.

Du kan tilmelde dig eller få flere informationer her: infoHobro@gmail.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar