søndag den 24. januar 2010

BerryEn Pre launch

Jeg havde en rigtig god dag til Pre launch i Holstebro. Vi var omkring 70 personer og fik rigtig mange indtryk. En af gæsterne som jeg har inviteret kom fra Silkeborg sammen med hendes mand. De blev forelsket i ''B.en'' energidrik, og den var faktisk nok til et ''ja''

Der var god kapital bag firmaet, så den side af sagen er også ok. Det er klaret at det kræver kapital at køre en butik i den størrelse. Men der var flere investere som havde hånden i lommen.

IT siden med sikkerhed var der også fokus på. BerryEn har hyret et team som er vandt til at arbejde med store firmaer. Der har været 5 mand i fem mdr. i mere end fuld tid, for at få alting op at køre til den åbning den 28 feb.

Der bliver cocktail-party og ikke demo, sportsudøvere og kendte personer til at reklamere for firmaet. BerryEN A new way of thinking - a new way of marketing.

Vi fik også en oplevelse med hjem da en Multi kunster ''Aleksandra'' med høj hår, lavede hypnose og tryllekunster m.m. Han er tilknyttet BerryEn så ham kommer vi til at se mere til. Grunden til han var med var ikke for at skjule produkterne og firmaet, men for at nævne at der er ikke noget ved at arbejde med noget, hvis man ikke har det sjovt.

Hvis også du har lyst til at have det sjovt og gerne vil høre mere om BerryEN. Ja så er du velkommen til at sende en mail til infoHobro@gmail.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar