torsdag den 13. maj 2010

BerryEn webshop / hjemmeside

Som det første mlm firma har BerryEn indført, en rigtig webshop. Det vil sige et sted hvor du kan betale med betalingskort. Når kunden bestiller, kommer varen direkte fra BerryEn til kunden, uden arbejde for den enkelte forhandler. Arbejdet består i at fortælle om produkterne og henvise til web-shoppen.

Hvis du vælger at blive forhandler i BerryEn, er der to forskellige valg, du skal gøre. Du skal vælge om du vil have en lille eller stor pakke. Den lille pakke, består af den færdig webshop. Den store pakke får du både en webshop og en hjemmeside.

Ved begge pakker får du ud over ovenstående også produkter og marketingsmateriale. Der kommer senere lidt ekstra video tracking m.m. som kun følger med den store pakke, og der er også dobbelt så mange produkter med i den store pakke.

Du får simpelthen en færdig forretning klar til brug. Det er blevet super nemt at starte sin egen forretning. Der følger også undervisning med og den forhandler, som hjælper dig i gang, vil hele tiden være en støtte for dig, hvis du mangler hjælp eller oplysninger.

Jeg har selv valgt at blive BerryEn forhandler og har du flere spørgsmål er du velkommen til at skrive en mail til: infoHobro @ gmail.com

Hjemmesiden ser sådan ud, klik på ''STORE'' for at se webshoppen : Hjemmeside

Ingen kommentarer:

Send en kommentar