søndag den 14. marts 2010

Rygter i MLM

Der opstår til tider dårlige rygter i alle brancher. Det kunne være, auto forhandler, banker, aktiehandel, supermarkeder (kød), helsekost forretninger, minister og borgmester o.s.v. Til tider sker der også fejl, inden for mlm branchen. Mennesker kan fejle sådan er det.

Mærklig nok så sker der det, at hvis et mlm firma ikke overholder reglerne, så er det lige pludselig alle mlm firmaer der snyder. Sådan er det langt fra. Faktisk så er de fleste mlm firmaer meget på paslig med at overholde reglerne, netop fordi en sag kan bremse eller måske en da lukke firmaet.

Så er der altid den om pyramide spil og mlm. Til det kan jeg spørge: Tror du at firmaer kan forsætte i 10-20 eller 50 år hvis det var ulovlig? Nej vel.... Det er fordi det altid bliver sammenlignet med spil, hvor personer sender penge til dem der sidder i toppen. MLM er ikke et spil, det er en forretning med produkter og menesker, som arbejder seriøs.

Så er der den om at det kun er dem som starter som tjener mange penge. Til det kan jeg sige at det er en halv sandhed, hvis du starter i et gammel firma, så er det lidt sværere Man skal yde lidt mere for at få en god indtægt, men sådan er det jo i alle andre brancher. Prøv og start en ny tøjbutik i en by med flere tøj butikker i forvejen. Er det nemt? Nej men kunder vælger den bedste. At så 95% af alle tøjbutikker ikke overlever de første 5 år, betyder det ikke at det ikke kan lade sig gøre.

Om du vælger MLM eller alm. forretning er helt op til dig. Har du en halv million du vil satse, så skal du gå efter det du brænder for. Men som alle gør inden de åbner en forretning så kikker de efter en by med mindst chance for at fejle. På samme måde kikker MLM folk efter firmaer som har få år på bagen.

Jeg har valgt et MLM firma som kun har 3 uger på bagen på verdensplan. Jeg vil med glæde fortælle dig om firmaet, og så kan du selv vudere om det er noget for dig...

infoHobro (a) gmail.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar